Sari la conținut Treceți la bara laterală stângă Treceți la bara laterală dreaptă Treci la subsol

INFORMARE

Distribuie

Această informare este efectuată de COMPANIA DE APA TÂRGOVIŞTE DÂMBOVITA S.A , Bulevardul Ion Constantin Brătianu, nr. 50, TÂRGOVISTE, nr. înmatriculare:  J15/5/1998, CUI:10084149,  telefon: 0245.631824,  ce intenţionează să solicite de la Administraţia Bazinală de Apa Buzău Ialomiţa aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor la „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN JUDEŢUL DÂMBOVITA ÎN PERIOADA 2014 2020„, amplasate în judeţul DÂMBOVIŢA (în Bazinul Hidrografic Argeş şi Bazinul Hidrografic Buzău Ialomiţa.)

Această investiţie este nouă.

Sunt prevăzute lucrări pentru extindere reţea de canalizare în localitatea Brăneşti.

Ca rezultat a lucrărilor vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape uzate menajere, ce se vor evacua în emisarul Ialomiţa, după ce au fost epurate prin metoda tehnologia SBR clasică (Secvential Batch Reactor” — reactoare cu încărcare secvenţială).

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc sa obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc sa transmită observaţii, sugestii si recomandări se pot adresa solicitantului sau domnului Sergiu NECULAESCU, nr. de telefon 0245.614.403, int. 106 după data de 19.03.2021.

VEZI DOCUMENTUL ORIGINAL

Acest site web folosește cookie-uri și în unele cazuri solicită datele dvs. personale pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru comunicarea cu administrația locală.