Sari la conținut Treceți la bara laterală stângă Treceți la bara laterală dreaptă Treci la subsol

De interes

COMUNICAT

Distribuie

Miercuri – 26 iunie 2024 – între orele 10:00 – 14:00, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti va fi prezent în municipiul Târgovişte, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi pentru a primi petiţii. 

COMPLETAREA SI DEPUNEREA DECLARAŢIEI UNICE

Distribuie

Vă aducem la cunoştinţă faptul că până la data de 27 mai 2024 beneficiaţi în cadrul primăriei din localitate de servicii de asistenţă privind completarea şi depunerea DECLARAŢIEI UNICE privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice.

          Prezenta scrisoare v-a fost comunicată datorită faptului că figuraţi pe lista cu potenţialele persoane care trebuie să depună DECLARAŢIA UNICĂ în anul 2024, listă comunicată către primărie de A.J.F.P. Dâmboviţa (ANAF).

          Astfel, în situaţia în care, conform situaţiei dumneavoastră financiare personale, sunteţi obligat de lege să depuneţi DECLARAŢIA UNICĂ (urmare obţinerii de venituri din activităţi independente, agricultură, chirii, investiţii etc.), puteţi să vă adresaţi primăriei, urmând să beneficiaţi de asistenţă cu privire la:

  1. completarea şi depunerea declaraţiei unice în formă electronică;
  2. înregistrarea în „Spaţiul privat virtual” (SPV).

    Mai multe informații se pot obține direct la sediul primăriei din localitate sau prin telefon, accesând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor – Call center ANAF – 031.403.91.60.

          Cu stimă,

PRIMARUL LOCALITĂŢII

DANIEL NEAMTU

COMUNICAT

Distribuie

Miercuri – 17 ianuarie 2024 – între orele 10:00 – 14:00, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti va fi prezent în municipiul Târgovişte, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi pentru a primi petiţii. 

           Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, situat în municipiul Târgovişte, Piaţa Tricolorului, nr. 1, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop.

Cetăţenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe

            Pentru operativitate, recomandăm persoanelor interesate ca la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Ploiești al instituției Avocatul Poporului 0244 – 593 227.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Ploiești pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Ploiești, B-dul Republicii nr. 2-4, intrarea H, etajul I, camera 155, județul Prahova sau prin e-mail pe adresa avpprahova@avp.ro. Programul de audiențe la sediu și de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marți și joi în intervalul orar 12.00- 16.00.

Reamintim cetățenilor că, instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă față de oricare altă autoritate publică din România și are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.                                                       

Biroul Teritorial Ploieşti al instituției Avocatul Poporului

Ioana Enache, consilier

Acest site web folosește cookie-uri și în unele cazuri solicită datele dvs. personale pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru comunicarea cu administrația locală.