Sari la conținut Treceți la bara laterală stângă Treceți la bara laterală dreaptă Treci la subsol

Anunțuri

În atenția proprietarilor de păduri

Distribuie

Proprietarii de păduri situate pe raza comunei Brănești pot beneficia de paza acestora, oferită de către Ocolul silvic Muntenia,

Pentru mai multe informații vă rugăm să vă prezentați la sediul primăriei.

Compania de Apă – completare anunț

Distribuie


În completarea anuntului publicat în data de 11.05.2021 privind depunerea Raportutui privind impactului asupra mediului si a Studiului de evaluare adecvată pentru „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ SI APĂ UZATĂ DIN JUDEŢUL DÂMBOVIŢA, in perioada 2014-2020″, precizăm că DEZBATEREA PUBLICĂ va avea loc luni, 14 iunie 2021, ora 11.00, în sistem videoconferintă, prin intermediut platformei Zoom.
Toti cei care doresc să participe la dezbaterea publică pot accesa link-ul de mai jos:
CATD is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Topic: DEZBATERE PUBLICA
Time: Jun 14, 2021 11:00 AM Bucharest
Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/95915998641?pwd.ZjRadzUlZGRFbWdGMTdRNEZKWkdkZzO9
Meeting ID: 959 1599 8641 Passcode: cvy2r2
Comentarii si propuneri privind documentele afisate pot fi transmise la adresa de e-mail: office@apmdb.anpm.ro

Actualizare contract energie electrică

Distribuie
Electricitate

Persoanele care au  incheiat/actualizat contractul cu ELECTRICA FURNIZARE SA sunt așteptate în zilele de 20 Mai respectiv 21 Mai 2021, intre orele 09 – 14, la Caminul Cultural „Stan Rizescu” din localitatea Branesti, în vederea semnării noilor contracte.

              Persoanele care doresc actualizarea contractelor sunt rugate să se prezinte cu copie buletin și factura, iar cele care doresc trecerea contractului de pe un nume pe altul vor avea nevoie și de o copie a documentului de proprietate, o adeverință eliberată de Primărie sau o declaratie pe proprie răspundere.   

                Vă mulțumim!

Vă mulțumim!

Distribuie

Dorim să mulţumim Paws Care Vet şi Friends 4 Romania Paws e.v pentru sprijinul acordat în cadrul campaniei de sterilizare gratuită din data de 15 Mai 2021.

Mulţumim pe această cale tuturor oamenilor care s-au implicat, au promovat şi au ajutat la organizarea acestei campanii, cât şi oamenilor receptivi care s-au înscris într-un număr mare pentru sterilizarea animalelor de companie, dând dovadă de responsabilitate faţă de animale şi comunitate.

AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI DÂMBOVIȚA

Distribuie

„COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A., anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului si a studiului de evaluare adecvată în cadrul procedurii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița, in perioada 2014 – 2020”, propus a fi amplasat în municipiul Târgovișe, comuna Dragomirești, comuna Aninoasa, comuna Ulmi, comuna Văcărești, comuna Răzvad, comuna Gura Ocnitei, comuna Ocnita, comuna Șotânga, comuna Vulcana Pandele, oraș Pucioasa, oraș Fieni, comuna Brănești, comuna Vulcana — Băi, comuna Mănești, comuna Lucieni, comuna Moroeni, comuna Pietroșița, comuna Buciumeni, Găești, comuna Glodeni, municipiul Moreni, comuna Iedera, comuna Valea Lungă, comuna Tătărani, comuna Hulubești, comuna Cobia, comuna Gura Foii, comuna Dragodana, comuna Nucet, comuna Mogoșani, comuna Mătăsaru, comuna Corbii Mari, comuna Crângurile, comuna Valea Mare, comuna Morteni, comuna Petrești, comuna Răscăeți, comuna Vișina, oras Titu, comuna Braniștea, comuna Doicești, comuna Potlogi, comuna Odobești, Racari, comuna Contești, comuna Lunguletu, comuna Ciocănești, comuna Slobozia Moară, comuna Produlești, comuna Dobra, comuna Bucșani, comuna Băleni, comuna Finta, comuna Niculești, comuna Butimanu, comuna Ludesti, comuna Malu cu Flori, comuna Sălcioara, judetul Dâmbovita.

Tipul deciziei posibile luate de Agentia pentru Protectia Mediului Dâmbovita poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solictării de emitere a acordului de mediu.

Documentele mentionate sunt disponibile la următoarea adresă de internet www.apmdb.anpm.ro.

Având in vedere Hotărârea Comitetului National pentru Situatii de Urgentă nr. 52 din 05.11.2020 privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea combaterea efectelor pandemiei de COVID -19:

  • Rapotul privind impactul asupra mediului Studiul de evaluare adecvată, pot fi consultate doar electronic.
  • Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele menționate la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Dâmbovita: Târgoviște, Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dâmbovita, la fax 0245213944 cât si pe adresa de email office@apmdb.anpm.ro, până la data de 14.06.2021”

AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI DÂMBOVITA

Str. Calea Ialomitei, nr. 1, Târgoviște, Cod 130142

E-mail: office apmdb.anpm.ro; tel./fax: 0245213959/0245213944

Planul Urbanistic General (PUG) Brănești

Distribuie

Proprietarii de terenuri aflate în extravilanul localității Brănești – Dâmbovița care vor introducerea acestora în intravilan, sunt așteptați la Primăria Brănești în perioada 10.05.2021 – 14.05.2021, pentru discuții.

INFORMATII COLECTARE DESEURI

Distribuie

ANUNT INFORMATIV

Pe terenul de sport de la Gradinita Branesti- sat Branesti exista  amplasat un container in care locuitorii comunei  pot depozita deseurile din sticla, material plastic, metal(doze bauturi, cutiile de la conserve) si carton ( FARA DESEURI MENAJERE).

Precizam ca deseurile din sticla trebuiesc depozitate in saci pentru a se evita accidentarea in momentul sortarii deseurilor.

Va rugam sa pastrati curatenia .

Impreuna putem mentine o localitate curata!

Acest site web folosește cookie-uri și în unele cazuri solicită datele dvs. personale pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru comunicarea cu administrația locală.