Sari la conținut Treceți la bara laterală stângă Treceți la bara laterală dreaptă Treci la subsol

COMPLETAREA SI DEPUNEREA DECLARAŢIEI UNICE

Distribuie

Vă aducem la cunoştinţă faptul că până la data de 27 mai 2024 beneficiaţi în cadrul primăriei din localitate de servicii de asistenţă privind completarea şi depunerea DECLARAŢIEI UNICE privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice.

          Prezenta scrisoare v-a fost comunicată datorită faptului că figuraţi pe lista cu potenţialele persoane care trebuie să depună DECLARAŢIA UNICĂ în anul 2024, listă comunicată către primărie de A.J.F.P. Dâmboviţa (ANAF).

          Astfel, în situaţia în care, conform situaţiei dumneavoastră financiare personale, sunteţi obligat de lege să depuneţi DECLARAŢIA UNICĂ (urmare obţinerii de venituri din activităţi independente, agricultură, chirii, investiţii etc.), puteţi să vă adresaţi primăriei, urmând să beneficiaţi de asistenţă cu privire la:

  1. completarea şi depunerea declaraţiei unice în formă electronică;
  2. înregistrarea în „Spaţiul privat virtual” (SPV).

    Mai multe informații se pot obține direct la sediul primăriei din localitate sau prin telefon, accesând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor – Call center ANAF – 031.403.91.60.

          Cu stimă,

PRIMARUL LOCALITĂŢII

DANIEL NEAMTU

Acest site web folosește cookie-uri și în unele cazuri solicită datele dvs. personale pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru comunicarea cu administrația locală.