Sari la conținut Treceți la bara laterală stângă Treceți la bara laterală dreaptă Treci la subsol

ANUNȚ MEDIU

Distribuie

COMUNA BRĂNEȘTI prin PRIMAR NEAMȚU DANIEL anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului/nu se supune evaluării adecvate/nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Amenajare drum acces carosabil și parcare auto pentru baza sportivă multifuncțională”, propus a se realiza în comuna Brănești, sat Brănești, strada Principală, punct Baza Sportivă, județ Dâmbovița.

Proiectul decizie de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, numărul 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Acest site web folosește cookie-uri și în unele cazuri solicită datele dvs. personale pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru comunicarea cu administrația locală.