Sari la conținut Treceți la bara laterală stângă Treceți la bara laterală dreaptă Treci la subsol

ANUNȚ

Distribuie

CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA prin VIA CARPATIA CONSULT S.R.L., cu sediul în București, nr.10-12, str.Popescu Stoian, anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, pentru proiectul „ Drum de legătură la drumul național DN 71 pentru asigurarea optimizării traficului rutier și accesibilității în zonele urbane ale orașelor Pucioasa și Fieni”, propus a fi amplasat în Brănești, Buciumeni, Fieni, Moțăieni, Pucioasa, județul Dâmbovița.

Tipul deciziei posibile luate de A.P.M. Dâmbovița poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Documentația supusă dezbaterii(raportul privind impactul asupra mediului) este afișată pe site-ul APM Dâmbovița http://www.anpm.ro/ro/web/apm-dâmbovița

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul primăriilor Fieni și Pucioasa, în data 23.05.2023, respectiv 24.05.2023, începând cu orele 14:00.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului) la adresa de e-mail:office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dâmbovița din municipiul Târgoviște, str Calea Ialomiței, nr 1, județul Dâmbovița, până la data de 22.05.2023.

Acest site web folosește cookie-uri și în unele cazuri solicită datele dvs. personale pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru comunicarea cu administrația locală.