Sari la conținut Treceți la bara laterală stângă Treceți la bara laterală dreaptă Treci la subsol

informații

Site-ul este în lucru

Distribuie

ATENȚIE

Site-ul este în lucru, în sensul că urmează să actualizăm informațiile existente și să publicăm multe alte informații. De asemenea se va definitiva implementarea aplicațiilor externe pentru rezolvarea online a problemelor cetățenilor (s-au făcut toate demersurile necesare și se așteaptă activarea din partea partenerilor și pe platformele lor)

Dacă există instituții sau firme care-și desfășoară activitatea pe teritoriul comunei, pot trimite date pentru a fi incluse în site-ul comunei Brănești în secțiunea: LOCURI DE INTERES (care este un ”Director” cu firme/activități).

Orice material pentru site precum și orice idee despre ce să mai punem pe el, sunt binevenite. Vă rugăm să trimiteți orice credeți că poate pune în valoare comuna noastră: imagini, informații, documente vechi, etc.

Dacă cunoașteți (în comuna noastră) locuri care pot fi vizitate, locuri de cazare, locuri unde se poate servi masa , vă rugăm să ne oferiți informații despre ele.

Datele pot fi trimise pe adresa: branestidambovita@gmail.com

Acest site web folosește cookie-uri și în unele cazuri solicită datele dvs. personale pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru comunicarea cu administrația locală.