Sari la conținut Treceți la bara laterală stângă Treci la subsol

Daniel Neamțu

Primar (USR PLUS)

Fiți bineveniți alături de noi, pe portalul de prezentare și comunicare al comunei Brănești!

Acest site este un mijloc de comunicare modern care vă oferă oportunitatea de a participa la luarea unor decizii care privesc comunitatea noastră.

Consider  esențială comunicarea între administraţie şi cetăţeni. Îmi doresc un parteneriat cu cetăţenii bazat pe responsabilitate, respect şi determinare. Administrația locală a fost creată pentru a fi utilă și pentru a acorda sprijin locuitorilor comunei – toate serviciile oferite de aceasta, se bazează pe acest principiu. Referitor la rolul administraţiei publice locale – nu ne limităm doar la dezvoltarea infrastructurii, ci investim cu prioritate în oameni, pentru a clădi o comunitate și readuce la viaţă spiritul comunei.

Prin prezența acestui site și prin facilitățile pe care le oferim, ne propunem să dăm  încredere locuitorilor în administrația locală, în comuna lor şi în viitorul ei, să întărim convingerea că se poate mai mult, că trebuie să avem ambiţii mai mari şi trebuie să facem eforturi mai mari, împreună!

Vă îndemn și vă rog ca, împreuna, să facem Brăneștiul exact cum ni-l dorim: prosper; dinamic; modern; curat; sănătos, educat.

Așadar, site-ul acesta este un pas și o invitație la un efort colectiv.

Vă asigur de totala mea deschidere spre relații economice, culturale, sportive, turistice și de orice altă natură pozitivă.

Primar, Daniel Neamțu

Acest site web folosește cookie-uri și în unele cazuri solicită datele dvs. personale pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru comunicarea cu administrația locală.